Rentoa riippumattotunnelmaa missä vain - Original Pro Hammock

Jos kaipaat luontoon rauhoittavaa irtiottoa arjen kiireistä tai haluat vain viettää aikaa ulkona luonnon sylissä, Original Pro Hammock on sinulle täydellinen kumppani. Tämä kätevästi pakattava riippumatto hyttysverkolla tekee retkeilystä ja ulkona nukkumisesta entistä mukavampaa ja huolettomampaa.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka tekevät Original Pro Hammockista erottuvan, on sen vaivaton käyttöönotto. Alle minuutissa olet valmis nauttimaan rentouttavasta hetkestä. Riippumatto pakataan pieneksi kuljetuspussiin, joten voit ottaa sen mukaan minne tahansa seikkailullesi. Riippumattoa asettaessa voit unohtaa monimutkaiset ja aikaa vievät pystytysprosessit - tässä hammockissa riittää ripustaa se sopivalle paikalle ja nauttia hetkestä.

Yksi Original Pro Hammockin ehdottomista valttikorteista on sen hyttysverkko. Hyttysverkon silmäkoko on 200 reikää/cm2, mikä estää pientenkin ötököiden pääsyn riippumattoon. Samalla ilma pääsee hyvin kiertämään, joten voit nauttia raikkaasta ilmasta ilman hyttysten häiriöitä. Verkon ripustusnaru pitää myös riippumaton optimaalisessa muodossa, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen nukkumiskokemuksen.

Riippumatto on valmistettu korkealaatuisesta laskuvarjonailonista (64g/m2), joka kestää kosteutta ja kuivuu nopeasti, jos se sattuisi kastumaan. Materiaali on erityisen kestävää ja kevyttä, mikä tekee hammockista helposti kannettavan ja kestävän käytössä. Lisäksi Ticket To The Moon -kankaat ovat Öko-Tex-Standard 100 -sertifioituja, joten voit luottaa siihen, että ne ovat ihoystävällisiä ja vapaita haitallisista kemikaaleista.

Original Pro Hammockin koko on riittävän suuri (325 cm x 200 cm koukusta koukkuun) ja sen kantavuus on erinomainen, jopa 150 kg asti. Tämä tarkoittaa, että se sopii mainiosti myös hieman painavammalle käyttäjälle tai vaikkapa kahdelle henkilölle yhtä aikaa. Riippumaton vartalon paino jakautuu tasaisesti, joten voit olla varma, että nukut mukavasti ja ergonomisesti.

Original Pro Hammockin mukana tulee myös valmiit kiinnityslenkit underquiltia varten, joten voit helposti lisätä mukavuutta ja lämpöä kylmempinä öinä. Riippumatto toimitetaan myös pienillä sulkurenkailla kiinnittämistä varten, mutta kiinnitysköydet eivät sisälly toimitukseen. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan lisätarvikkeista löytyviä helppoja ratkaisuja, kuten Puita suojaava Lightest Strap -nauhaa tai Nautical Ropes -kiinnitysköysiä, jotka tekevät asettamisesta entistäkin helpompaa.

Kun huomioidaan Original Pro Hammockin keveys (paino vain 925 g hyttysverkon kanssa) ja sen kätevästi pakattava muoto, voit olla varma, että tämä riippumatto kulkee mukanasi minne tahansa. Sen avulla voit nauttia luonnosta, retkeilystä ja telttailusta entistäkin enemmän ja tehdä näistä hetkistä unohtumattomia kokemuksia.

Päästä irti arjen kiireistä ja antaudu rentouttavalle riippumattonukkumiselle Original Pro Hammockin seurassa. Tutustu tähän korkealaatuiseen ja helppokäyttöiseen riippumattoon, joka tarjoaa parhaan mahdollisen nukkumiskokemuksen luonnon helmassa. Unohda aikaa vievät pystytysprosessit ja keskity olennaiseen - nauti luonnon rauhasta Original Pro Hammockin avulla!

Kommentti